Liga 1

Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

După vizita de la "Casa Speranței", unde roș-albaștrii au împărțit cadouri copiilor instituționalizați, atacantul FCSB-ului, Ianis Stoica, n-a scăpat ocazia să-i ironizeze pe rivalii de la CSA Steaua

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  joi, 21 aprilie 2022

După vizita de la "Casa Speranței", unde roș-albaștrii au împărțit cadouri copiilor instituționalizați, atacantul FCSB-ului, Ianis Stoica, n-a scăpat ocazia să-i ironizeze pe rivalii de la CSA Steaua.

Întrebat despre posibilitatea ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea ultimul meci al sezonului, posibila finală pentru titlu cu CFR, atacantul de 18 ani a răspuns că dorința sa, a tuturor colegilor, dar mai ales a suporterilor este ca FCSB să se întoarcă pe Ghencea.

>

"Ne dorim cu toții să jucăm pe Ghencea în ultima etapă, inclusiv fanii noștri, pentru că până la urmă sunt cam goale tribunele la meciurile de Liga 2. Am purtat toți o discuție în vestiar și chiar ne dorim mai mult ca niciodată să jucăm ultimul meci pe Ghencea, mai mult ca sigur că știe și domnul Becali că asta vrem și sperăm să se și întâmple", a comentat atacantul FCSB.

2.250de spectatori au asistat CSA Steaua - Hermannstadt 1-4, cel mai recent meci din Ghencea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.