Liga 1

Edi Iordănescu trage un semnal de alarmă în privința lui Octavian Popescu: „Îi vor face rău, cum le-au făcut și altor «Messi»”

Octavian Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2022

Edi Iordănescu (43 de ani), selecționerul echipei naționale, a ținut să-i transmită un mesaj lui Octavian Popescu (19), fotbalistul celor de la FCSB.

Deși Octavian Popescu a explodat în acest sezon la FCSB, fiind unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai roș-albaștrilor, Edi Iordănescu este de părere că „bijuteria” lui Becali este departe de a fi la forma sa maximă și are un sfat pentru mijlocaș.

Edi Iordănescu: „Dacă mesajele către el vor fi proaste, îi vor face rău”

„Am lucrat cu Tavi Popescu, îi știu plusurile și minusurile. Este un caracter extrem de frumos, un băiat care e inteligent și are marjă de progres, dar e departe de a fi definit. Trebuie să învețe cum să-și valorifice calitățile, să-și pună în valoare talentul, cum să intre în posesie, cum să controleze mingea, câte atingeri să facă, unde să le facă, când să ia acțiuni individuale, cum să primească, când dinamic, când static, când în profunzime. 

Trebuie să învețe să facă faza a doua, să se implice, să aibă forța să câștige dueluri, să poată să interpreteze bine momentele de tranziție. Este un talent la care mai e nevoie de lucru. Iar dacă mesajele către el vor fi proaste, îi vor face rău, la fel cum le-au făcut și altor «Messi» dinaintea lui. 

Eu, când am lucrat cu el, discutam cu colegii să-i construim și un plan de dezvoltare, în sensul în care să pună forță pe el, să se maturizeze, să capete experiență”, a declarat Edi Iordănescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Victor Becali despre un eventual transfer al lui Octavian Popescu în Premier League

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.