Liga 1

Stadionul Ghencea, disponibil pentru FCSB - CFR? Președintele de la CSM Galați, despre meciul de rugby cu Steaua: „Clar și răspicat, o să jucăm la Galați”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 aprilie 2022

FCSB va juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă din play-off, în ceea ce ar putea reprezenta meciul decisiv în decernarea titlului. Gigi Becali a declarat că își dorește ca meciul să se joace pe Ghencea, dar cei de la CSA Steaua au răspuns că rugby-ul are prioritate.

Potrivit programărilor, echipa de rugby a celor de la CSA Steaua va juca pe 21 mai, în deplasare cu CSM Galați, iar echipa de fotbal din Liga 2 termină play-off-ul pe 14 mai, în deplasare, cu Hermannstadt. Valentin Ioviță, președintele de la CSM, a declarat răspicat că meciul de rugby cu Steaua se va juca la Galați, nu la București. Astfel, stadionul Ghencea ar fi disponibil pentru derby-ul FCSB - CFR.

Valentin Ioviță: „Ne menținem alegerea, jucăm la Galați”

„Momentan nu am fost contactați de la Steaua. Noi ne dorim să jucăm la Galați. Noi ne menținem alegerea. Pe noi nu ne interesează să jucăm acolo, chiar dacă ne plătesc cazare, mâncare. Când vine Steaua la Galați e un eveniment. Antrenorul a spus clar și răspicat că vrea să jucăm acasă. El e răspunzător pentru rezultate și nu mă bag peste el, a declarat Valentin Ioviță la Pro Arena.

Gigi Becali: „Direct pe Ghencea o să jucăm”

Direct pe Ghencea o să jucăm!. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot, la DNA, procuratură. Dacă nu ne dau voie, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi. Are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

CSA Steaua, răspuns pentru Becali

Într-un comunicat trimis către GSP.ro, Clubul Sportiv al Armatei a reacționat după afirmațiile lui Becali.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale. 

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea 

- Biroul de presă al CSA Steaua București

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.