Campionate

Barcelona se revanșează față de Aubameyang » Salariul uluitor propus pentru sezonul viitor

Aubameyang/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 April 2022

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani), atacantul Barcelonei, a fost decisiv în victoria catalanilor cu Real Sociedad, scor 1-0, în etapa cu numărul 33 din La Liga.

Potrivit fcbarcelonistas.com, conducerea „blaugrana” i-ar fi propus un salariu uluitor lui Aubameyang din sezonul viitor, mai exact, 18 milioane de euro anual. În prezent, gabonezul câștigă 20.000 de euro pe lună, până la finalul sezonului în curs.

Salariu uriaș propus de Barcelona lui Aubameyang

Atacantul gabonez a venit pe Camp Nou în ianuarie, de la Arsenal, iar din cauza problemelor financiare ale Barcelonei a acceptat un salariu infim, de 20.000 de euro lunar. Conducerea catalană a rămas însă impresionată de randamentul africanului în tricoul „blaugrana”, acesta reușind să marcheze 11 goluri în 17 partide. 

Astfel, potrivit jurnaliștilor catalani, din sezonul viitor, salariul lui Aubameyang se va ridica la 1,5 milioane de euro lunar, adică de 75 de ori mai mult decât câștigă în prezent. Acesta ar urma să semneze o înțelegere valabilă pe următorii 3 ani.

Aubameyang, decisiv cu Real Sociedad

Aubameyang a reușit să marcheze joi seară singurul gol al partidei dintre Barcelona și Real Sociedad, în minutul 10. Gabonezul a înscris cu o lovitură de cap, după centrarea lui Ferran Torres, și a adus 3 puncte prețioase în lupta pentru locurile de Champions League.

Barcelona a urcat pe locul doi, cu 63 de puncte, la egalitate cu Sevilla, echipa care completează podiumul, dar catalanii rămân în continuare la mare distanță de liderul Real Madrid. Albii au 78 de puncte și sunt foarte aproape de a câștiga titlul în La Liga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.