Liga 1

Faza din Gaz Metan - Dinamo care l-a stârnit pe comentatorul TV: „Intrare măcelărească! Jur, pare că a vrut să ia «roșu»!”

Faultul fără legătură cu mingea comis de Junior asupra lui Grădinaru / foto: captură TV @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 aprilie 2022

În minutul 44 al meciului dintre Gaz Metan - Dinamo, la 1-0 pentru „câini”, Francisco Junior (30 de ani), mijlocașul medieșenilor, a comis un fault dur la mijlocul terenului. „Pare că a vrut să ia «roșu»”, a punctat comentatorul TV Ionuț Angheluță.

Spre finalul primei reprize, Răzvan Grădinaru se îndrepta periculos către poarta Mediașului când a fost „secerat” la propriu de Junior.

Gaz Metan - Dinamo. „Intrarea lui Junior, măcelărească!”

Intrarea mijlocașului din Guinea-Bissau n-a avut nicio treabă cu mingea. Francisco s-a dus prin alunecare, din spate, cu intensitate, doar ca să-l faulteze pe Grădinaru, astfel că arbitrul Robert Avram avea toate argumentele pentru a-l elimina. Avram a judecat mai bland faza însă, iar Junior a văzut doar cartonașul galben.

Ionuț Angheluță, comentator Digi Sport, a abordat într-o manieră categorică faultul lui Francisco Junior: „Ce e asta?! Nu avea nicio șansă să ia mingea. S-a dus să facă fault. O intrare măcelărească, nu ciobănească! Jur, a arătat ca un fotbalist care a vrut să ia cartonaș roșu. A scăpat ieftin”.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.