Liga 1

Uhrin jr. a făcut schimbare în minutul 90+4 cu Gaz Metan: „Am simțit că va fi greu. Terenul ne-a încetinit”

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 aprilie 2022

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, a analizat meciul cu Gaz Metan, ultima din Liga 1, pe care formația sa l-a câștigat chinuit, 1-0.

Tehnicianul ceh, care a făcut o schimbare la trecerea timpului în ultimul minut al prelungirilor la Mediaș, a admis că se aștepta azi la o altă desfășurare a partidei.

Concluziile lui Dusan Uhrin după Gaz Metan - Dinamo

„E adevărat (n.r- că Dinamo se pregătește pentru baraj), dar nu e o explicație. Am ratat o grămadă de șanse. Avem mult de muncă, avem un singur obiectiv. Am simțit că va fi un meci greu la Mediaș. E o echipă care are jucători tineri, care au luptat. În plus, și terenul a încetinit jocul.

Mă gândeam că dacă vom marca repede vom reuși să înscriem mai mult, dar nu a fost așa. Trebuie să mai muncim. Încă nu este suficient. Acum vom avea două zile libere și după aceea ne vom antrena din greu. Am trecut de acest meci și trebuie să începem să lucrăm. 

Sunt motivat, am venit la Dinamo pentru a salva echipa. Dacă nu eram motivat, nu veneam. Este important să salvez Dinamo, acesta este obiectivul meu și voi da totul pentru asta”, a spus Uhrin după meci, la PrimaSport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.