Liga 1

Jucătorii pe care Cornel Dinu nu-i mai vede la Dinamo: „E supărat pe zgardă. Nu mai avea ce să caute”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 April 2022

După victoria chinuită a lui Dinamo cu Gaz Metan, 1-0, Cornel Dinu nu i-a menajat pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr.

„Procurorul” a criticat jocul prestat de formația alb-roșie și a luat la țintă mai mulți jucători: Andrei Radu, Steliano Filip, Alexandru Răuță și Gabi Torje. Fostul antrenor a lăudat un singur jucător, pe Antonio Bordușanu (20 de ani).

Cornel Dinu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo

„Echipa a fost azi mai apropiată de adevăr. Pentru mine e o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are un salariu de 8.000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip, care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă. Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo. Acelaşi lucru și în cazul lui Răuţă și Torje. 

Azi au jucat împotriva unui echipe despre care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această așezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a fost ocazie. 

Din câte văd eu la ora actuală, singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Borduşanu. În rest, e cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj”, a spus Dinu în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Am ratat o grămadă de șanse. Am simțit că va fi un meci greu la Mediaș. E o echipă care are jucători tineri, care au luptat. În plus, și terenul a încetinit jocul. Mă gândeam că dacă vom marca repede vom reuși să înscriem mai mult, dar nu a fost așa. 

Trebuie să mai muncim. Încă nu este suficient. Acum vom avea două zile libere și după aceea ne vom antrena din greu
- Dusan Uhrin jr., antrenor DInamo

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.