Tenis

Emma Răducanu nu i-a putut face față lui Swiatek, în „sferturi” la Stuttgart

+15 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 aprilie 2022

Poloneza Iga Swiatek (20 ani, 1 WTA) continuă forma excelentă din acest început de an. Ea s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după ce a trecut de Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA) scor 6-4, 6-4.

Iga Swiatek domină tenisul feminin în această perioadă, iar Emma Răducanu nu i-a putut face față. Jucătoarea cu origini românești a pierdut în două seturi, după un meci care a durat o oră și 39 de minute.

Iga Swiatek, victorie cu Emma Răducanu la Stuttgart

Iga a început tare meciul, cu break în primul game. Poloneza s-a menținut ulterior în avantaj și a câștigat primul set cu 6-4.

Setul secund a început cu trei break-uri consecutive. Iga Swiatek a condus cu 2-1, moment în care Emma a cerut intervenția medicului, acuzând problemele la spate.  

După o pauză de câteva minute, în care a primit îngrijiri medicale pe margine, Emma a revenit pe teren, dar nu a mai reușit vreun break. Iga Swiatek nu a mai cedat niciun game pe propriul serviciu și a închis actul secund la 6-4, asigurându-și calificarea în semifinale.

În penultimul act, Swiatek va da piept cu Liudmila Samsonova (23 de ani, 31 WTA). În cea de-a doua semifinală se înfruntă Aryna Sabalenka (23 de ani, 4 WTA) și Paula Badosa (24 de ani, 3 WTA). 

VIDEO Rezumatul meciului Iga Swiatek – Emma Răducanu

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.