Liga 1

Cornel Dinu, după ce Dinamo e nevoită să-și modifice sigla: „La cea cu câinii roșii am și eu o contribuție”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 April 2022

După notificarea primită de la Nicolae Badea, Dinamo e nevoită să își schimbe sigla, iar fanii au fost provocați de club să propună o nouă variantă.

Cornel Dinu, unul dintre cele mai importante nume din istoria lui Dinamo, a comentat situația în care se află clubul, dezbătând problema siglei.

Ce crede Cornel Dinu despre schimbarea siglei lui Dinamo

„La câinii respectivi am şi eu o contribuție. Fiind câinii roșii, am zi să punem un lup care seamănă cu unul dintre lupii pe care i-am avut. Este vorba de Nero, el era desenat acolo.

Problema aceea, că se cere un milion de euro despăgubiri, nu are niciun fel de aplicabilitate şi niciun fel de forţă juridică”, a spus Dinu la Orange Sport.

Cum arată propunerile de siglă pentru Dinamo:

+55 Foto
Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook

Dinamo invită fanii să deseneze noua siglă

Dinamo își caută siglă, după ce fostul finanțator Nicolae Badea i-a interzis clubului să mai o folosească pe cea veche, precum și toate denumirile aparținând mărcii „FC Dinamo”.

Dinamo a apelat la o inițiativă inedită pentru a rezolva problema siglei. „Câinii” au lansat pe Facebook un concurs de idei. Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023.

Pe modelul marilor echipe ale fotbalului european (Juventus sau Manchester City, spre exemplu), Dinamo București are nevoie de o imagine nouă, astfel că, începând de astăzi, clubul nostru pornește o campanie de rebranding. Din sezonul următor, clubul va avea un nou logo, ales prin implicarea în acest proiect a fanilor dinamoviști din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București».
- Comunicat Dinamo

VIDEO Roberto Romeo, U Cluj, plănuiește revenirea în Liga 1: „Vreau să promovăm direct, deși nu mă sperie nici un baraj cu Dinamo!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.