Liga 1

Gică Popescu, despre suspiciunile legate de Farul - FCSB: „Mizerii! Gândiți-vă cine conduce clubul ăsta”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 April 2022

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, a negat orice posibil joc de culise înaintea meciului pe care dobrogenii îl joacă cu FCSB în campionat.

  • Farul - FCSB se joacă luni, 25 aprilie. Partida este programată de la ora 21:00 și va putea fi următiră în format LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.

Întrebat înaintea meciului despre faptul că mulți oameni din fotbal insinuează înaintea meciurilor directe dintre cele două echipe că Farul nu-și apără corect șansele, Popescu a ținut să le transmită un mesaj clar contestatarilor.

„Adevărul i-a contrazis de multe ori. Dacă ne aducem aminte, în campionatul regulat am câștigat la București, după aia ne-au bătut. Depinde de formă. Ar trebui să se gândească cine conduce clubul acesta, atunci le-ar trece această gândire obscură. Nu e treaba noastră, pot să spună ce vor. 

Pe mine nu mă interesează aceste mizerii. Probabil că nu se vor sfârși deloc, pentru că ține de ADN-ul nostru balcanic acest stil de declarații. Dumnezeu e sus și le vede pe toate. Să ne apucăm noi acum să ne spovedim în fața unor astfel de declarații… nu cred că e cazul”, a declarat Gică Popescu potrivit Fanatik.

Gică Popescu: „Dorim să ne plasăm cât mai sus în clasament”

„Baciul” a vorbit și despre duelul cu roș-albaștrii și este încrezător că echipa sa își va lua revanșa după meciul tur când au pierdut cu 0-2 pe Arena Națională.

„Toate meciurile din play-off sunt tari, nu neapărat meciul acesta. Fiecare meci din play-off poate să fie o surpriză. Noi, la fiecare meci, sperăm la victorie. Dorim să ne plasăm cât mai sus în clasament, sperăm și la o participare în cupele europene. Deci, fiecare meci, pentru noi, este important. 

Cu cât ești mai sus, cu atât câștigi mai mulți bani de la televiziuni. Pe noi nu ne interesează cine va câștiga campionatul, ci să fim plasați cât mai sus în clasament”, a mai precizat Popescu. 

VIDEO Hagi, întrebat dacă-l ia pe Florinel Coman la Farul: „Este un jucător valoros”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.