Tenis

Uluitor! Alcaraz a salvat mingea de meci a lui De Minaur cu o lovitură de pe altă planetă, apoi s-a calificat în finală la Barcelona

Carlos Alcaraz / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 aprilie 2022

Carlos Alcaraz (11 ATP) a salvat două mingi de meci și l-a învins pe Alex de Minaur (25 ATP) în semifinala de la Barcelona, scor 6-7(4), 7-6(4), 6-4.

Alcaraz și De Minaur au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului, început sâmbătă și încheiat astăzi. Cei doi viteziști ai circuitului ATP s-au întrecut în execuții de excepție.

Carlos Alcaraz, lovitură senzațională la ATP Barcelona

Australianul a avut două mingi de meci pe propriul serviciu, la 6-5 în setul secund. Una dintre ele a fost anulată într-un mod incredibil. 

De Minaur a servit foarte bine, la exterior, și l-a forțat pe Alcaraz să returneze scurt. Alex a făcut pasul în fața și a lovit cu forehand-ul, dar mult prea pe centru. Din alergare și înghesuit, sportivul spaniol a inventat un forehand slice cu mult efect. 

Alcaraz a câștigat setul în tie-break, apoi și-a trecut în cont și decisivul, în uralele întregii audiențe. Va juca în ultimul act tot astăzi, după ora 17:00, împotriva conaționalului Pablo Carreno-Busta (19 ATP). Acesta a trecut de Diego Schwartzman (15 ATP), scor 6-3, 6-4.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.