Tenis

Novak Djokovic, umilit în finala de la Belgrad: 0-6 în decisiv » Mesaj emoționant pentru rusul Rublev: „Noi te așteptăm și anul viitor”

Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 aprilie 2022

Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad. 

Novak Djokovic rămâne fără trofeu în anul 2022. Nici acasă, în fața fanilor pătimași de le Belgrad, nu a reușit. 

Novak Djokovic, învins de Rublev în finala de la Belgrad

Problemele fizice au fost evidente. Recunoscut pentru deplasarea senzațională, Nole s-a chinuit astăzi să ajungă la forehand-urile năucitoare ale lui Rublev. Rusul nu s-a abătut nicio clipă de la planul tactic, nici măcar după setul secund cedat în tie-break. 

Decisivul a fost unul fără istoric, 6-0. Djokovic a câștigat doar 36% dintre punctele jucate cu primul serviciu, un procentaj nemaivăzut în cazul liderului mondial.

Finalul meciului l-a găsit pe Djokovic resemnat pe bancă, cu un prosop în cap, în timp ce Rublev se pregătea să sărbătorească titlul cu numărul 11 al carierei.

Djokovic îi susține pe jucătorii din Rusia și Belarus

Novak Djokovic a fost cel mai vocal apărător al sportivilor din Rusia și Belarus, după ce oficialii de la Wimbledon au decis interzicerea lor la ediția din acest an. 

Imediat după finala de astăzi, Nole a avut un mesaj pentru Rublev: „Felicitări, ești un mare campion, un băiat grozav. Belgrad și Serbia te iubesc, te așteptăm anul viitor să îți aperi titlul”.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.