Campionate

În minutul 80, Napoli conducea cu 2-0! Modul incredibil în care a ieșit din cursa pentru titlu în Serie A

+10 Foto
Napoli a condus cu 2-0 pe terenul lui Empoli, dar a fost învinsă, scor 2-3, și a ieșit din calculele pentru titlul din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 aprilie 2022

Napoli a condus cu 2-0 pe terenul lui Empoli, dar a fost învinsă, scor 2-3, și a ieșit din calculele pentru titlul din Serie A. 

Napoli n-a rupt gura târgului în prima repriză de pe „Carlo Castellani”, dar a deschis scorul în minutul 44, când Mertens a venit lansat și a șutat cu latul, din 10 metri. 

Empoli - Napoli, meci cu final uluitor

Imediat după reluare, Insigne a marcat și el, pe contraatac, cu o execuție bine plasată, la firul ierbii. Napoli părea să absoarbă fără emoții presiunea celor de la Empoli, dar două momente inedite au schimbat soarta partidei. 

În minutul 80, scoțianul Liam Henderson s-a trezit cu o minge la picior, dintr-o deviere, și a tras la colțul lung. La următoarea acțiune periculoasă, Meret a ezitat în momentul unei degajări și a trimis direct în Pinamonti. Același Pinamonti a dat lovitura în minutul 88, pe contră, cu o alunecare din interiorul careului mic. 

Napoli a ieșit din lupta pentru „Scudetto”

Napoli ajunge la 3 meciuri consecutive fără victorie și iese din lupta pentru titlu. Are 67 de puncte și un meci în plus disputat față de cele două formații din Milano. Inter e lider, cu 72 de puncte, iar AC pe locul secund, la o lungime în spate. 

Empoli scapă de orice emoție în privința retrogradării, ajunge la 37 de puncte și își consolidează poziția a 14-a. 

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.