Liga 1

Balaj a remarcat doi fotbaliști ai Voluntariului: „Merită felicitările noastre! Sunt un model de urmat”

+25 Foto
Cristi Balaj (50 de ani), președintele clubului „feroviar”, a remarcat cuplul de fundași centrali adverși, pe Igor Armaș (34 de ani) și Gabriel Tamaș (38 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 April 2022

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, în runda cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1. Cristi Balaj (50 de ani), președintele clubului „feroviar”, a remarcat cuplul de fundași centrali adverși, pe Igor Armaș (34 de ani) și Gabriel Tamaș (38 de ani). 

Cristi Balaj, după Voluntari - CFR Cluj 

„E un campionat interesant. Ne bucurăm pentru cei care iubesc fotbalul, dar nu aș vrea să fie în locul nostru. 

Am văzut astăzi că am făcut presiune asupra adversarului. Gabriel Tamaș și Igor Armaș au fost cei mai buni fotbaliști de pe teren. Vreau să îi felicit, mai ales că au o vârstă. Sunt un model pentru toți ceilalți! Merită felicitările noastre pentru modul în care au jucat astăzi”, a spus Cristi Balaj, după Voluntari - CFR Cluj

Luni, FCSB, urmăritoarea celor de la CFR Cluj, se deplasează pe terenul Farului. Cristi Balaj crede că formația lui Gică Hagi își va apăra corect șansele. 

Farul a jucat foarte bine cu noi. Am văzut tot felul de speculații, dar îi cunosc pe Hagi, pe Popescu. Sunt un model de viață, oameni corecți. Sunt sigur că Hagi va alinia cel mai bun prim 11 pe care îl are la dispoziție
- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.