Liga 1

Demonstrație totală de forță! » CSU Craiova spulberă Argeșul și vine la un singur punct de FCSB

FC Argeș - CS Universitatea Craiova 0-4 Foto: Gabriela Neacșu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 aprilie 2022

CSU Craiova s-a impus clar în deplasarea de la FC Argeș, scor 4-0, și se apropie la un singur punct de locul 2, ocupat de FCSB.

CSU Craiova venea la Pitești pentru a bifa a 4-a victorie consecutivă în play-off. Oltenii au început bine meciul și au deschis scorul prin Alexandru Crețu (22) cu un șut puternic la colțul lung din interiorul careului. 

FC Argeș a replicat prin Cristi Dumitru (33), dar șutul său din întoarcere a trecut puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli. Markovic putea majora avantajul Craiovei, dar șutul său de la distanță din minutul 51 a trecut pe lângă vinclul lui Croitoru. Atacantul oltean avea să puncteze 4 minute mai târziu din apropierea porții în urma unei pase a lui Ivan. 

Trupa lui Reghecampf a pus stăpânire total pe partidă și au mai marcat de două ori prin două execuții superbe. Crețu (62) a făcut „dubla” după un șut violent de la marginea careului și Andrei Ivan (70) cu un șut „la lung” bine plasat au închis tabela.

Clasamentul după FC Argeș - CSU Craiova

O nouă victorie la scor pentru Craiova, care vine la un punct în urma celor de la FCSB și pune presiune pe roș-albaștri. FC Argeș rămâne pe locul 6 cu o singură victorie în 6 meciuri de play-off.

FC Argeș - CS Universitatea Craiova 0-4

FC Argeș - CS Universitatea Craiova, echipe de start:

FC ARGEȘ: F. Croitoru - Tofan, Turda, Boldor, Latovlevici - Meza Colli, I. Șerban II - Ganea, C. Tănase, Cr. Dumitru - Said
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu –-A. Crețu, Screciu - Gustavo, Baiaram, A. Ivan - Markovic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

Conferința de presă a oltenilor

Interviu cu Georgian Honciu (FC Argeș):

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.