Liga 1

Ioan Andone, atac fără milă la adresa lui Șerdean: „Să aibă și tupeul ăsta!?”

Ioan Andone, declarații fără milă la adresa lui Șerdean: „Să aibă și tupeul ăsta!?” + Dinamo, fără viitor // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 aprilie 2022

Ioan Andone (62 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost prezent pe stadionul „Anghel Iordănescu” la partida dintre FC Voluntari și CFR Cluj, terminată cu victoria la limită a campioanei, scor 1-0, iar la finalul jocului a analizat situația de la Dinamo, echipă care nu mai poate scăpa de baraj la finalul acestui sezon.

Fostul antrenor al „câinilor” l-a „sancționat” aspru pe acționarul Dorin Șerdean, care a afirmat că își dorește să revină la echipă, solicitând oficial clubului ca administratorul special Iuliu Mureșan să fie înlăturat.

Ioan Andone, declarații fără milă la adresa lui Șerdean

Ioan Andone nu vede cu ochi buni revenirea lui Șerdean, fiind convins că acesta nu are cum să salveze echipa de pe marginea prăpastiei. 

„Să aibă și tupeul ăsta? De ce vine? Să aducă bani de acasă, poate o avea câteva palate prin Alba Iulia. El vrea să salveze Dinamo. Cu ce?”, a declarat Andone, la finalul meciului de la Voluntari.

Andone se teme de ce e mai rău

Acesta nu își pune mari speranțe în salvarea lui Dinamo, la capătul unui sezon cu mult sub așteptări. Andone și-ar dori însă ca odată cu construirea noului stadion să se creeze o emulație în jurul echipei, urmând să fie atrași mai mulți investitori.

Îmi pare rău de situație, sper să se salveze la baraj. Sper, dar nu le văd viitor. E o veste bună că se face stadionul și, ca la Rapid, poate vor veni investitori serioși. Dacă se va face stadionul, sunt convins că va prezenta interes. - Ioan Andone

Clasament play-out

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.