Handbal

Brădeanu a ratat finala

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce bătuse în Rusia cu 25-23, Gyorul a pierdut acasă cu 21-27 şi Zvezda va juca cu Hypo în ultimul act.

ETO Gyor, echipa care elimi­nase Oltchimul în grupele prin­cipale ale Ligii Campionilor, nu a reuşit să se califice în finală. După ce în prima manşă din semifinale echipa româncelor Aurelia Bră­deanu şi Simona Spiridon cîştigase cu 25-23 în deplasare cu Zvezda Zvenigorod, duminică rusoaicele şi-au luat revanşa şi le-au bătut pe ungu­roaice la Gyor cu 27-21. Mica Brădeanu (foto), care în meciul tur reuşise 11 goluri, nu a mai prins o zi la fel de bună, apărarea rusă fiind mult mai aten­tă la interul stînga al “naţionalei” României. Bră­deanu a înscris doar de 5 ori, iar Spiridon a marcat două goluri.

Chiar şi cu Gorbicz pe teren, re­venită după o accidentare, echi­pa maghiară a fost depăşită net de echipa an­tre­norului Rusiei, Ev­ghe­ni Trefilov. “Am ratat o şan­să unică de a ju­ca finala. Am prins însă o zi proastă, nu ne-a ieşit ni­mic”, a declarat Brădeanu. Ro­mân­cei i s-a făcut rău de la efortul depus în ultimele minute şi a ieşit de pe teren.

În cealaltă semifinală, Hypo Viena a trecut de Lada Togliatti cu 36-29 şi s-a calificat în finală, în tur rusoaicele cîştigînd doar cu 31-28.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.