Tenis

Benoit Paire, în centrul unui scandal uriaș la Estoril: gest controversat la adresa spectatorilor, insulte și amenințări cu moartea primite de francez: „Nenorocitule, te vom ucide!”

Benoit Paire // sursă foto: Twitter + Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 April 2022

Benoit Paire (32 de ani, locul 60 ATP) a fost protagonistul unei scene incredibile la turneul ATP250 de la Estoril.

Luni după-amiază, francezul a jucat împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon (24 de ani, 71 ATP) în turul 1 al turneului de la Estoril.

În ciuda unui început promițător de meci, în care a condus cu 3-2, respectiv 4-3, Paire a cedat în minimum de seturi, 4-6, 5-7. În actul secund, la 5-4, Paire a avut 4 mingi de set, toate salvate de Kwon. A fost declicul care a înclinat decisiv balanța în favoarea asiaticului.

Gest șocant al lui Benoit Paire la Estoril: le-a arătat fundul spectatorilor! 

Paire, a cărui atitudine dezinteresată din game-urile de final i-a iritat pe spectatori, a ieșit de pe teren în timp ce era huiduit de unii dintre cei prezenți la meci. Enervat, francezul a comis un gest incredibil: și-a coborât pantalonii și le-a arătat spectatorilor lenjeria intimă pe care o purta, scrie Essentially Sports.

După meci, au urmat alte contre cu fanii. Mai întâi, Paire a publicat pe contul personal de Twitter o postare ce cuprindea doar emoticonul cu degetul mijlociu. Mesajul, cel mai probabil adresat spectatorilor, a fost șters la scurt timp după.

Ulterior, Paire a publicat o serie de mesaje primite pe contul său de Instagram: jigniri și amenințări, chiar cu moartea, în mai multe limbi: „Dacă nu câștigi aici ești mort! Nenorocitule, consideră-te mort, te vom ucide!” „Pierdem bani din cauza ta, mori!” au fost doar câteva dintre mesajele primite de francez.

 „Vouă vi se pare normal?”, a întrebat Paire.

După înfrângerea de astăzi, Paire, deloc străin scandalurilor, a ajuns la 4 eșecuri consecutive și 11 în ultimele 12 meciuri.

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.