Campionate

Barcelona, acuzată de cenzură » S-a bucurat ca Ronaldo, dar catalanii au tăiat momentul

Reușita fotbalistului din „La Masia” a fost încărcată pe paginile oficiale ale clubului, dar fără celebrarea în stilul lui Cristiano Ronaldo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 aprilie 2022

Oficialii celor de la Barcelona au fost acuzați, mai în glumă, mai în serios, că au cenzurat bucuria unui jucător din propria academie care a sărbătorit un gol în stilul lui Cristiano Ronaldo, coșmarul catalanilor din urmă cu câțiva ani.

Puștiul Fermin Lopez, autor al unui gol spectaculos din „foarfecă” în meciul din week-end contra celor de la Cornellà, a ales o modalitate surprinzătoare pentru a sărbători golul său. Acesta a celebrat în stilul lui Cristiano Ronaldo, imitând arhicunoscutul „Siiiiiiiiiiuuuu” al fostului jucător de la Real Madrid.

Dacă în transmisiunea live a meciului fanii catalanilor au putut urmări bucuria în stilul CR7, acest lucru nu s-a mai întâmplat și după meci, când reușita fotbalistului din „La Masia” a fost încărcată pe paginile oficiale ale clubului. 

VIDEO. Imaginile originale cu golul lui Fermin Lopez

„Înțepături” la adresa Barcelonei: „De ce ați tăiat sărbătorirea golului?”

Acolo, susținătorii Barcelonei n-au putut revedea decât golul de excepție marcat de Fermín López, nu și scenele care au urmat după.

Pe Instagram, utilizatorii au remarcat dispariția subită a reluării integrale: „De ce ați tăiat sărbătorirea golului?”, s-au întrebat aceștia.

VIDEO Imaginile postate de Barcelona

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.