Liga Campionilor

Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

+31 Foto
Istvan Kovacs (37 de ani) a condus impecabil prima oră din Manchester City și Real Madrid. În minutul 54, la scorul de 3-1, „centralul” din Carei a avut un schimb tensionat de replici cu Pep Guardiola (51 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 aprilie 2022

Istvan Kovacs (37 de ani) a condus impecabil semifinala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. În minutul 74, „centralul” din Carei a lăsat inspirat un avantaj din care a rezultat golul de 4-2 al „cetățenilor”. 

Istvan Kovacs a condus fără greșeli notabile disputa dintre Manchester City și Real Madrid. A făcut față ritmului intens, ajutat și de faptul că fotbaliștii și-au văzut de joc și au lăsat șicanele deoparte. 

Istvan Kovacs, decizie inspirată în Manchester City - Real Madrid

În minutul 54, „centralul” român a fost implicat într-un dialog tensionat cu Guardiola, fiind nevoit să îi arate antrenorului gazdelor cartonașul galben. 

În minutul 74, Kovacs a fost din nou în centrul atenției. Kroos l-a doborât pe Zinchenko la marginea careului de 16 metri, chiar sub ochii arbitrului român. Acesta a dus fluierul la gură, dar a avut inspirația să lase avantaj. 

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Bernardo Silva a intrat în posesia balonului, a făcut o preluare scurtă și a șutat imparabil, la colțul scurt. 

Decizia lui Kovacs l-a impresionat pe Emil Grădinescu, comentatorul partidei pe postul Orange Sport 1: „Kovacs, coautor la golul lui Bernardo Silva. Da, se vede Qatarul”. Referirea din final este la Campionatul Mondial din acest an, unde Kovacs are șanse mari să oficieze. 

Și producătorii britanici ai partidei au salutat inspirația, oferind un cadru sugestiv cu arbitrul român imediat după gol. 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat și el acțiunea: „Nu-l mai ceartă Pep pe Istvan”. Aluzie la momentul tensionat din minutul 54 dintre „central” și Guardiola.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.