Liga 1

Un fost fotbalist din Divizia A vrea să candideze la șefia FRF: „Vreau să fac un apel la cei care au jucat la Mondialele din '90, '94 și '98”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 aprilie 2022

Costel Pană (54 de ani), fost mijlocaș la Flacăra Moreni, Dinamo, FCM Bacău și FC Argeș, a fost invitat la GSP LIVE în acestă dimineață.

Tehnicianul, care a antrenat ultima dată la Khaleej Club, formație din liga secundă din Arabia Saudită, spune că ar vrea să candideze la alegerile FRF de peste 4 ani și dezvăluie ce plan are.

VIDEO Costel Pană vrea să fie președintele FRF

>

„Dacă mă ajută Dumnezeu să fiu sănătos și să candidez, intenționez să fac un comitet de 5-6 foști mari antrenori ai echipei naționale, înțelepți, care au realizat ceva. Doar cu aprobarea lor să se facă lotul.  

Să spun cum o văd eu. Dacă voi ajunge președinte, chem pe cineva pentru a-i propune postul de selecționer. Și îi spun așa «Trebuie să ții cont de cei 5, de sfatul celor în vârstă. Dacă 3 îți aprobă lotul, e bine. Dacă nu, trebuie să schimbi lotul».

În felul acesta, acești oameni nu-l lasă pe selecționer să greșească. El poate greși. Sunt convins că aceștia vor binele României. Când ai 5 creiere e una, când ai un antrenor tânăr e alta. Mai poate greși? Nu cred că va mai putea greși. Așa o văd eu. Varianta asta e mai bună decât cea a unui antrenor tânăr.

Fac un apel la toți cei care au participat la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 și 1998. Hai să discutăm și să vedem ce alternativă găsim pentru o program mai bun pentru echipa națională”, a spus Costel Pană la GSP LIVE.

Burleanu, ales în unanimitate pentru al 3-lea mandat

Pe 12 aprilie, Răzvan Burleanu a câștigat al 3-lea mandat la șefia FRF, unde se află din martie 2014. La ultimele alegeri, acesta a fost votat în unanimitate. A primit 272 de voturi din 272 posibile.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.