Liga 1

CFR Cluj, noi detalii despre cazul Arlauskis » Îl acuză pe lituanian: „Avea cu totul și cu totul alt interes când și-a citit gândurile de pe foaie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 April 2022

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre conflictul dintre formația din Gruia și fostul portar al echipei, Giedrius Arlauskis.

Joi seara, într-o intervenție maraton la TV, Arlauskis a criticat în termeni duri conducerea lui CFR Cluj, în special pe președintele Cristi Balaj și pe patronul Nelu Varga. După ce liderul din Liga 1 a emis un comunicat în care și-a exprimat punctul de vedere, Cristi Balaj a venit cu noi precizări.

Cristi Balaj, detalii despre scandalul dintre CFR Cluj și Giedrius Arlauskis

„Noi am emis un comunicat de presă, am prezentat lucrurile. Nu e foarte scurt comunicatul, trebuie răbdare și atenție.

Lucrurile sunt clare. Mai mult decât atât, el are o clauză de reziliere, o sumă care a fost împărțită în trei tranșe. Cele din octombrie și februarie au fost plătite. Mai rămâne cea din luna iunie. Când a apărut la televizor, primele două tranșe erau achitate. 

El a folosit anumite cuvinte, legate de licențiere, și se pare că interesul nu era să-și primească bani, ci avea cu totul și cu totul alt interes când și-a citit gândurile de pe foaie. Ne-am gândit să mergem la Tribunal. Avocații și juriștii au luat în calcul și o asemenea variantă”, a spus Balaj la ProArena.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cine va fi campioana României în actual sezon de Liga 1?

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.