Liga 1

”DUMNEZEU m-a salvat!”

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Coman îi asigură pe fani că nu a păţit nimic cînd a căzut cap în minutul 83 al partidei cu Dinamo, dar recunoaşte că s-a îngrozit cînd a văzut reluarea fazei.

Dani Coman a scăpat în mod miraculos, fără să se acci­den­teze, după ce a căzut în cap şi admite că s-a speriat rău în momentul în care a revăzut faza la televizor.

“Am avut noroc! Dum­nezeu m-a ajutat şi nu am păţit nimic. M-am îngrozit cînd am văzut reluarea a doua zi. Mai bine nu mă uitam. Nu-mi dau seama cum am scăpat fără să îmi rup gîtul sau co­loana. Doar Cel de Sus a făcut să scap teafăr şi nevătămat”, a poves­tit portarul din Grant. Dani s-a de­clarat dezamăgit că nimeni din con­ducerea clubului sau de la e­chipa naţională nu l-a căutat ca să se in­te­reseze de starea lui de să­nă­tate: “Singurul care m-a sunat a fost Marius Bratu, antrenorul cu portarii de la Rapid”.

A primit îngrijiri şi de la doctorul dinamovist
La meciul cu Dinamo, goal­keeper-ul de 29 de ani a fost pro­ta­gonistul unei faze care a dat emoţii tuturor spectatorilor, dar şi celor pre­zenţi în faţa televizorului. În minutul 83, Coman a reţinut o min­ge, apoi s-a lovit de colegul său, Ma­rius Constantin. Impactul a fă­cut ca Dani să se răsucească în aer şi să aterizeze direct în cap! Ime­diat, medicii celor două formaţii au in­trat pe gazon pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Din fericire, “Ro­bo­cop” a scăpat nevătămat şi a con­ti­nuat partida. La final, Coman a acuzat o stare de ameţeală.

“Coman a avut mare noroc pentru că şi-a arcuit spatele în momentul impactului. Altfel, puteam fi martori chiar şi la o tragedie”
medic ortoped

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.