Liga Campionilor

Istvan Kovacs, primul mesaj public, după prestația din Manchester City - Real Madrid

Istvan Kovacs Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 April 2022

Istvan Kovacs (37 de ani) a condus fără greșeală turul semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3. Prestația arbitrului român a atras laude atât în presa internațională, cât și în România.

„Centralul” din Carei a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care l-au spijinit și l-au felicitat după meci.

„Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în ultimele zile și mi-au transmis mesaje de felicitare după meciul de alaltăieri (n.r. - marți). Mă simt flatat și bucuros în același timp că am reușit împreună cu echipa mea să ieșim cu fruntea sus din acest meci istoric de UCL. Vă doresc tuturor multă sănătate”, a postat Istvan Kovacs pe pagina sa de facebook.

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, printre cei care au lăudat prestația lui Kovacs

Cei doi foști mari arbitri au fost de acord că Istvan Kovacs a făcut un meci foarte bun și consideră că „centralul” merită să fie în lotul pentru Campionatul Mondial.

„L-au lăudat în Anglia și Spania? E normal. Nimeni nu putea spune nimic rău de el. I-a ieșit tot. Kovacs nu poate lipsi de la Mondial. Pe lângă calitatea lui foarte mare, mai are un avantaj important: va fi neutru la turneul final, pentru că nu are echipă la Mondial. Nu avem națională, măcar arbitru să avem în elită. 

Îl văd acolo, normal. Cum îl văd și într-o finală de cupă europeană. Nu poate lipsi de la Mondial. Cum să arbitrezi atât de bine o semifinală de Champions League și să nu fii la Mondial. Ar fi strigător la cer”, a spus pentru GSP.ro Crăciunescu.

Istvan Kovacs este singurul arbitru al nostru care respectă diagonala. De aceea și vede foarte bine toate fazele. E mereu aproape de acțiune. Are și avantajul unei condiții fizice excelente. Sigur va merge la Mondial. Astrele s-au așezat atât de favorabil pentru el. Categoric la Mondial și încă în fazele superioare
-Adrian Porumboiu

VIDEO Răzvan Burleanu despre prestația lui Istvan Kovacs și starea lui Ovidiu Hațegan: „Ne așteptăm ca amândoi să meargă la Mondial”

>

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.