Liga 1

Pro-Steaua!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Balaj n-a văzut un penalty clar pentru CFR la Mioveni, în timp ce primul gol al Stelei la Craiova a fost marcat din ofsaid.

Arbitrii au intervenit din nou decisiv în lupta pentru titlu. Ultima etapă a fost influen­ţată în mod direct de oa­menii în ne­gru, Steaua ieşind avantajată. Go­lul de 1-0 în meciul din Bănie a fost marcat din ofsaid de Pepe Moreno, poziţie nesemnalizată de Nicolae Megheşan. În plus, roş-albaştrii au fost avantajaţi şi în mod indirect. La Mioveni, CFR a fost privată de un 11 metri evident în chiar primul mi­nut de joc, faultul lui Stanca asupra lui Ruiz nefiind transformat în penalty de “centralul” Cristi Balaj.

CFR În 2007, Steaua În 2008
Ultima rundă a confir­mat tren­dul pe care arbitrii l-au avut în eta­pe­le dispu­ta­te în acest an, şi anu­me că Steaua a primit constant aju­tor, raportul greşeli pro-greşeli con­tra fiind de 6 la 1 în favoarea echipei din Ghen­cea. Proporţia este asemănă­toa­re în ceea ce o priveşte pe CFR în pri­mele 19 runde, dispu­tate în 2007, cînd trupa lui Andone a be­neficiat de nu mai puţin de 10 erori de arbitraj.

“În momentul în care Ovidiu Petre trimite mingea spre poartă, Pepe e în poziţie afară din joc. Trebuia să indice ofsaid la Pepe”
Ion Crăciunescu fost arbitru FIFA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.