Stiri extrasport

Un fost fotbalist român, condamnat la închisoare pentru proxenetism

Sursă foto: Libertatea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 April 2022

Cosmin Mîndroasă, un fost jucător din Liga a 4-a, a fost condamnat zilele trecute la închisoare pentru proxenetism în formă continuată, notează Libertatea. 

Fostul jucător, din Brăila, a fost inițial condamnat la 4 ani de închisoare, însă în urma apelului, pedeapsa acestui a fost scurtată la doi ani și 8 luni. Mîndroasă a fost reținut preventiv la sfârșitul anului trecut, în Ploiești

Un fost fotbalist, închis pentru proxenetism

Procurorii au stabilit că Mîndroasă ar fi obținut 900.000 de euro, între 2016 și 2021, de la 4 femei care au făcut prostituție în Germania și Austria. Una dintre cele femei a fost chiar soția acestuia, în timp ce celelalte 3 au fost racolate. Conform sursei menționate, fostul jucător a fost denunțat chiar de una dintre tinere. Femeile erau bătute și amenințate deseori de către Mîndroasă

„Dacă la început doar îi reproșa martorei că ar putea face mai mulți bani dacă nu mai refuză unele solicitări de natură sexuală, ulterior a agresat-o fizic și verbal, în sensul că a primit bătăi de la acesta, inclusiv când se afla la muncă. (…) Martora a lucrat non-stop, inculpatul neacceptând ca martora să stea acasă, chiar dacă nu se simțea fizic bine, iar dacă invocă acest lucru, îi făcea scandal sau chiar o bătea. (…) 

Pe altă martoră o amenința că toată lumea va afla că a practicat prostituția, trimițând tuturor cunoștințelor poze ce o înfățișau într-o postură indecentă, tot timpul afirmând că nu se va lăsa până când nu o va distruge definitiv”, au constatat procurorii, conform sursei citate mai sus. 

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.