Campionate

„M-ați omorât a doua oară în 4 luni!” » După ce toată presa din Europa i-a declarat decesul, Mino Raiola a anunțat că e în viață

Mino Raiola/ foto Imago Images

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 28 aprilie 2022

Cele mai importante publicații din Italia, printre care Gazzetta dello Sport sau Corriere della Sera, au lansat astăzi informația potrivit căreia agentul Mino Raiola ar fi încetat din viață. Știrea s-a răspândit apoi în toată presa europeană, fiind preluată inclusiv de Gazeta Sporturilor. Informația a fost dezmințită până la urmă printr-o reacție postată chiar pe contul de Instagram al impresarului. 

Vestea că Mino Raiola ar fi încetat din viață din cauza unei grave afecțiuni la plămâni a fost lansată de cele mai tari publicații italiene și preluată apoi de cele mai mari nume din presa internațională, printre care As, Marca, The Sun. Inclusiv clubul Real Madrid a apucat să posteze un comunicat în care își prezenta condoleanțele. 

„Mino Raiola e mort” a titrat astăzi inclusiv Gazzetta dello Sport

La câteva ore distanță, știrea a fost infirmată chiar de apropiații impresarului lui Haaland, Ibrahimovici și Pogba!

„Mino Raiola a murit”, un fake news la nivel planetar

Într-o postare pe Instagram distribuită apoi de jurnalistul italian Fabrizio Romano, reprezentanții lui Mino Raiola au scris în numele agentului: „Starea mea de sănătate actuală, pentru cei care se întreabă: scos din sărite că m-au omorât a doua oară în 4 luni!”.

Raiola este în prezent internat în Spitalul San Raffaele din Milano. Goal.com precizează totuși că impresarul s-ar afla într-o stare gravă și că luptă pentru viața lui. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.