Liga 1

Reghecampf către jurnaliști: „Faceți cumva «să ia foc» stadionul! Nu vă răspund la alte întrebări”

Laurențiu Reghecampf a fost deranjat în conferința de presă premergătoare partidei CSU Craiova - FC Voluntari că jurnaliștii l-au întrebat despre alte subiecte și au „omis” în câteva rânduri importanța partidei cu ilfovenii.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2022

Laurențiu Reghecampf a semnalat în conferința de presă premergătoare partidei CSU Craiova - FC Voluntari că jurnaliștii l-au întrebat despre alte subiecte și au „omis” în câteva rânduri importanța partidei cu ilfovenii.

  • CSU Craiova - FC Voluntari (play-off Liga 1, etapa #7) se dispută sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Reghe a făcut și un apel la jurnaliștii locali, să mobilizeze fanii să umple arena „Ion Oblemenco” pentru partida cu FC Voluntari. Ziariștii care au vrut să afle părerea lui Reghecampf despre lupta la titlu și partidele recente din Champions League nu au primit răspunsuri.

VIDEO. Reghecampf, antrenor CSU Craiova, către jurnaliști: „Faceți cumva ca stadionul «să ia foc» cu Voluntari”

>

„Mă întrebați multe lucruri și omiteți de ce ați venit aici, anume meciul cu FC Voluntari. N-aș vrea să facem din această conferință un moment de relaxare și să transmitem un mesaj de relaxare, greșit jucătorilor. 

Vreau să faceți un apel, să avem 25.000 de oameni în tribune la meciul cu Voluntari, «să ia foc» stadionul, să transmitem un mesaj puternic către celelalte echipe și către celelalte concurente la primele două locuri, că suntem puternici și că luptăm până la capăt. 

Faceți o propagandă ca stadionul să ardă cu Voluntari. Nu mai are nicio importanță meciul cu FCSB dacă noi nu batem Voluntari! CFR e pe 1, FCSB pe 2. E greu să se mai încurce dacă nu-i încurcăm noi. Uitați de alte scenarii, ne pierdem timpul! Dacă mă întrebați altceva în afară de meciul cu Voluntari, nu vă mai răspund!”, a declarat Reghecampf.

Citește mai multe știri de actualitate despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.