Liga 1

„Benzema” din Liga 1 e-n curtea Craiovei + Mihai Rotaru: „El este golgeterul real al României”

„Benzema” din Liga 1 e-n curtea Craiovei + Mihai Rotaru: „El este golgeterul real al României”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2022

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului atacant, Jovan Markovic (21 de ani), care traversează cea mai bună perioadă a carierei. 

După evoluțiile tot mai convingătoare din ultimele partide, acesta a fost comparat de finanțatorul „juveților” cu atacantul celor de la Real Madrid, Karim Benzema. 

Cu 13 goluri în Liga 1, Markovic ocupă a treia poziție în clasamentul golgeterilor, Florin Tănase, cu 18 reușite, și Jefte Betancor, cu 15, fiind pe primele două locuri. Chiar și așa, Rotaru este de părere că golgeterul real al campionatului este fotbalistul Craiovei. 

Markovic e „Benzema” din Liga 1

„Markovic e Benzema al nostru! Este la primul sezon de Liga 1, chiar dacă a debutat mai demult.

Dacă scoatem penalty-urile lui Tănase, în număr de opt, Tănase are nouă goluri, iar Markovic are 13. El este golgeterul real al României”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena. 

Markovic este un bun național. Noi trebuie să fim primii care trebuie să avem grijă de el. Markovic s-a schimbat mult de nouă luni de zile. El consideră că a fost un restart. Nu este un jucător care să dea 15 goluri pe sezon. El trebuie să dea 35 de goluri lejer. 

- Mihai Rotaru, patron CS Universitatea Craiova

800.000 de euroeste cota de piață a lui Jovan Markovic, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.