Tenis

Andreea Prisăcariu, în rochie de mireasă: „Da, o fac doar pentru că pot!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2022

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 328 WTA) și-a dezvăluit noul hobby: probatul rochiilor de mireasă.

Prezentă la un turneu ITF în Turcia, Andreea Prisăcariu și-a făcut timp și pentru o sesiune de cumpărături. Nonconformista tenisului feminin a probat și o rochie de mireasă, stârnind rumoare în rândul urmăritorilor de pe rețelele de socializare. 

Prisăcariu a ținut să își lămurească fanii și a înregistrat mai multe mesaje în care explică misterul din spatele rochiei de mireasă: „Ați înțeles greșit. Nu am niciun soț sau orice alt bărbat în viața mea în acest moment. E doar un hobby, fac asta pentru că pot. Asta e tot”

WTA, reacție amuzantă la adresa Andreei Prisăcariu: „Facem petiție să apară cu un show de stand-up comedy”

Andreea Prisăcariu a fost în centrul atenției la disputa din Billie Jean King Cup, pierdută de România contra Poloniei, scor 0-4. Declarațiile ei au stârnit zâmbete în lumea tenisului. 

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»
- Andreea Prisăcariu

„Să facem o petiție ca Andreea Prisăcariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

>

Citește și alte ștriri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.