Campionate

Luka Modric va continua la Real Madrid » Cum arată noua înțelegere propusă de Florentino Perez

Luka Modric, Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 April 2022

Luka Modric (36 ani) se află în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid, însă Florentino Perez, președintele clubului, vrea să-i prelungească contractul mijlocașului croat.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, Modric rămâne unul dintre cei mai importanți fotbaliști de pe „Santiago Bernabeu”, motiv pentru care madrilenii vor să se bucure în continuare de magia vicecampionului mondial.

Luka Modric își va prelungi contractul cu Real Madrid

Grație meciurilor fabuloase reușite de Modric în actualul sezon, contribuind decisiv la calificarea Realului în semifinalele Ligii Campionilor, Florentino Perez vrea să-i prelungească contractul pentru încă un sezon.

Astfel, croatul va continua pe „Bernabeu” până în vara lui 2023, atunci când va avea aproape 38 de ani. Ulterior, dacă se va hotârî să pună capăt carierei de fotbalist, Modric va primi și o funcție în cadrul clubului madrilen.

„Luka Modric își va încheia cariera la Real Madrid. Nu știu când, dar se va întâmpla. Asta e dorința clubului și a lui Luka”, a declarat Ancelotti, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Modric a ajuns în vara lui 2012 la Real Madrid, când spaniolii au achitat 40 de milioane de euro celor de la Spurs. Ce a urmat pentru mijlocașul croat, Balon de Aur în 2018?

  • 2 titluri
  • 4 Ligi ale Campionilor
  • 3 SuperCupe ale Spaniei
  • 1 Cupă a Spaniei
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 3 SuperCupe ale Europei

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.