Liga 2

Peluza Sud Steaua ia cu asalt Ploieștiul! Câți suporteri sunt așteptați pe „Ilie Oană”

+61 Foto
Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Petrolul și CSA Steaua / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2022

Se anunță o atmosferă incendiară la derby-ul dintre Petrolul și CSA Steaua, meci din play-off-ul ligii secunde. „Găzarii” și-au propus să umple stadionul, însă nici ultrașii roș-albaștrilor nu se lasă mai prejos.

  • CSA Steaua - Petrolul Ploiești se joacă duminică, de la ora 14:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Peluza Sud pregătește o deplasare numeroasă pentru partida de pe „Ilie Oană”. 1.000 de susținători de-ai echipei Armatei urmează să-și facă apariția la Ploiești, într-un meci considerat de forțele de ordine unul cu grad ridicat de risc, ținând cont de rivalitatea tensionată dintre cele două galerii.

Ultrașii s-au războit și la meciul tur

În meciul tur, disputat la începutul lunii, aproximativ 2.000 de ploieșteni au venit în Ghencea pentru a-i susține pe băieții lui Nae Constantin. Ultrașii s-au războit prin mesaje cu omologii de la „Sud”, ba chiar au „inventat” o scenografie cu trivialități la adresa Clubului Sportiv al Armatei.

„Nu ne-am mai văzut de mult, băieți / Tot alea trei cântece le-aveți”, a fost unul dintre bannerele afișate de fanii steliști.

Ultrașii Stelei, scenografie 3D la derby-ul cu Petrolul

În tur, suporterii roș-albaștrilor au umplut Peluza Sud și au creat o atmosferă incendiară încă din startul partidei, când au aprins numeroase materiale pirotehnice. Aceștia s-au duelat cu fanii Petrolului atât la nivel vocal, cât și prin intermediul unor mesaje afișate pe durata celor 90 de minute. 

Apogeul a fost atins în repriza secundă, când roș-albaștrii au desfășurat, pe toată lungimea peluzei, o spectaculoasă scenografie 3D. Mesajul? Unul simplu, dar de efect: „Vrem Steaua în A”, alături de o reprezentare 3D a unui ultras care-și călăuzește echipa spre atingerea obiectivului.

FOTO / Atmosfera de la meciul tur Steaua - Petrolul, disputat în Ghencea

+61 Foto
Steaua - Petrolul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO Adrian Florea, discurs ferm în dezbaterea momentului: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.