Liga 1

Gigi Becali, devastator la adresa lui Vasile Dîncu: „Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2022

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a răbufnit la adresa Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, după declarația confuză a acestuia, în încercarea de a explica refuzul MApN de a-i primi pe roș-albaștri în Ghencea.

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea. Dîncu nu a oferit un răspuns concret și a fost autorul unei fraze lipsite de logică.

Gigi Becali: „Dîncu și-a dat arama pe față”

„Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Tot poporul este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului? Tu nu faci ca poporul, domnule Dîncu. 

Poporul vrea să joace FCSB acolo, măi, Dîncule. Poporul vrea să respecte legea, tu nu vrei. Mie îmi plăcea de el, dar acum am văzut duplicitatea lui. Și-a dat arama pe față. Cum să nu aibă putere de decizie? Dacă tu, ca ministru, nu poți să dai un stadion care e al poporului, ce putere mai ai tu?

Nu aveam treabă cu el până când nu a zis asta. Eu îl admiram, dar am văzut că și ăsta vorbește perversități. Dacă tu ești un om deștept, tu echipa aia când a fost preluată de la Armată și care toți generalii și miniștrii au semnat, nu a dat-o măi poporul. Dacă este 100 de milioane acest stadion, cum să joace echipa poporului care nu este a poporului?”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Sunt încă în regimul ăla comunist de doi lei, mincinos”

„Echipa poporului pe care nu o vrea poporul. Echipa pe care o vreau 5 milioane de oameni, FCSB, nu e a poporului. CSA, la care sunt 2.000, e a poporului. Îți dai seama ce anomalii fac oamenii ăștia? Sunt pe altă planetă, sunt încă în regimul ăla comunist de doi lei, mincinos. 

Ei când trimit răspunsuri la solicitări, ei, comuniștii, îți dau un răspuns în care copiază legea, dar legea aia îmi dă dreptate mie. Dar ei nu-mi dau, doar copiază legea”, a mai precizat Becali.

Câtă nebunie în ţara asta. Ce să faci atât de mare mizerie, balamuc? Stadion făcut unde se poate juca doar rugby? Stadion de 100 de milioane unde joacă echipa amatoare? Credeam că se va rezolva cu Dîncu, că el este băiat deştept. Dar este fricos. Dîncu să mă ierte, dar trebuia să îi dau un răspuns, să îl trezesc
-Gigi Becali, patron FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.