Liga 1

CFR Cluj a pierdut un titular până la finalul play-off-ului! Revine în lot veteranul de 39 de ani

Mateo Susic (31 de ani, fundaș dreapta) s-a accidentat și va lipsi pentru restul sezonului. În locul său, CFR Cluj l-a trecut pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban (39, mijlocaș central).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2022

Mateo Susic (31 de ani, fundaș dreapta) s-a accidentat și va lipsi pentru restul sezonului. În locul său, CFR Cluj l-a trecut pe listă pe veteranul Ovidiu Hoban (39, mijlocaș defensiv).

Anunțul a fost făcut de Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul (duminică, 21:30).

VIDEO / Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Susic s-a accidentat. Revine pe listă Hoban”

>

Susic e out pentru restul sezonului, 3 săptămâni adică, a suferit o accidentare la genunchi acum două zile. În locul lui va fi pus Hoban pe listă. Hoban e ultima resursă, nu mai aveam voie să-i punem pe listă pe cei pe care i-am scos deja, așa era ușor”, a declarat Dan Petrescu.

Ce probleme mai are CFR? „Omrani nu prea s-a antrenat din cauza unei accidentari, e și Ramadanul. Sigurjonsson e accidentat de vreo 3 zile, nu s-a antrenat. În rest, toți jucătorii sunt la 100%”.

Susic e un fotbalist important pentru CFR, bifând în actuala stagiune 27 de jocuri oficiale în toate competițiile. Cel mai probabil, locul lui în echipă va fi luat de Cristi Manea în cele 4 etape rămase de jucat în play-off.

Suspendat pentru încă două meciuri după „roșul” încasat cu FCSB, Susic termină la finalul sezonului contractul cu CFR

Chiar dacă a fost trecut pe listă, e greu de crezut că Hoban va prinde vreun minut în acest play-off. Din 2017 la CFR, Hoban a evoluat numai la echipa a doua în ultima vreme, iar în acest sezon a prins în tricoul primei echipe doar 6 confruntări.

Hoban n-a mai jucat din 23 septembrie 2021 pentru CFR, un meci în Cupa României, faza „16”-imilor, CSU Craiova - CFR Cluj 1-0

VIDEO / Toate detaliile înaintea partidei CFR Cluj - Farul

>

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.