Stranieri

Impresarul lui Ionuț Radu dezvăluie viitorul portarului și îl atacă pe Inzaghi: „Să întrebăm responsabilii!”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2022

Oscar Damiani, impresarul lui Ionuț Radu (25 de ani), a vorbit despre viitorul portarului român și despre modul în care gafa din eșecul cu Bologna, scor 1-2, l-a afectat. 

La prima apariție stagională în Serie A, Ionuț Radu a greșit decisiv în finalul meciului Bologna - Inter. Impresarul portarului spune că o parte din vină o are și staff-ul campioanei Italiei, care nu ar fi știut să îl păstreze în formă. 

Ionuț Radu, apărat de impresar

„Din greșeli înveți și progresezi. Se pot întâmpla. Evident, s-a întâmplat într-un moment important, cum a fost meciul cu Bologna, iar asta lasă urme. 

Trebuie să vedem și partea cealaltă, cineva care nu joacă niciun meci tot sezonul simte o presiune mult mai mare. Dacă ar fi avut 3-4 partide în picioare, ar fi gestionat cu mai mult calm totul. Eu sper să joace și în meciul următor, cu Udinese, și să demonstreze ce poate. 

Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar, repet, dacă ar fi jucat mai mult, asta nu s-ar fi întâmplat”, a spus Damiani, într-un interviu acordat celor de la Tuttosport

Ionuț Radu pleacă de la Inter

Întrebat de ce Radu nu a primit mai multe minute, Damiani a spus: „Să-i întrebăm pe cei responsabili. E clar, Handanovic nu e genul care îi spune antrenorului să lase și rezerva să joace. Deciziile le ia însă Inzaghi”. 

În legătură cu viitorul portarului român, impresarul a detaliat: „Cel mai probabil va pleca de la Inter. Ei au luat deja o decizie în urmă cu un an, când s-au înțeles cu Onana. Nici asta nu l-a ajutat pe Ionuț la nivel psihologic. Important e să rămână puternic. Cu siguranță se va ridica!”.

VIDEO Gafa lui Ionuț Radu din Bologna - Inter 2-1

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.