Liga 1

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru! » Există varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 April 2022

Despărțite de doar două puncte, CFR Cluj, liderul din Liga 1, și FCSB, locul 2, se luptă pentru titlu în acest final de play-off.

Cele două rivale se vor duela în ultima etapă, într-un meci care ar putea decide campioana, dacă nu se vor încurca pe parcurs.

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru

Există și varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare în runda a 9-a din play-off, când trupa roș-albastră joacă împotriva celor de la FC Voluntari, iar CFR Cluj are meci cu Universitatea Craiova.

Acest lucru se va întâmpla aproape sigur în cazul în care CSU Craiova și Voluntari se vor califica în finala Cupei României.  Ultimul act e programat joi, pe 19 mai, pe stadionul Giulești, la numai câteva zile după penultima etapă (14-15 mai).

E de așteptat ca Reghecampf și Ciobotariu să-și menajeze toți titularii pentru finală, astfel că misiunea celor de la CFR și FCSB ar deveni una extrem de la îndemână.

FC Voluntari, aproape de finala Cupei. Universitatea Craiova, meci greu cu Sepsi

FC Voluntari, aflată pe locul 4 în Liga 1, este cu un pas în finala Cupei. În turul semifinalelor, trupa din Ilfov a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Argeș, având prima șansă la calificare. De partea cealaltă, CS Universitatea Craiova are o misiune mai dificilă. Elevii lui Reghecampf au pierdut meciul tur cu Sepsi, 1-2, și trebuie să întoarcă soarta calificării pe teren propriu.

Returul semifinalelor se va juca pe 11 și 12 mai.

VIDEO Totul despre FCSB – FC Argeș

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.