Liga 2

Incredibil! Adrian Mihalcea: „Am luat pumni la finalul meciului U Cluj - Slobozia!”

+12 Foto
Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 aprilie 2022

Unirea Slobozia s-a impus în deplasarea de la U Cluj, scor 2-1, și a revenit serios în cărțile pentru barajul de promovare în Liga 1. Imediat după fluierul de final, jucătorii celor două formații au declanșat o încăierare generală. A fost implicat și Adrian Mihalcea, tehnicianul în vârstă de 45 de ani al ialomițenilor!

Nu mi se pare deloc normal ce s-a întâmplat la final. Am luat pumni, eu, antrenor al echipei, am luat pumni de la jucătorii echipei adverse, în acel meleu. E un lucru grav, e un meci de fotbal. Am câștigat pe final, dar nu mi se pare normal ce s-a întâmplat la final”, a spus Mihalcea. 

Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia: „Lumea ne consideră foarte slabi pe noi”

Mihalcea a dezmințit și acuzațiile aduse Unirii, potrivit cărora ar face jocul altor echipe în play-off: „Noi ne luptăm pentru locul patru, vrem să ajungem la baraj. De ce toată povestea asta, că ne plătește cineva... de ce?! La noi nu există așa ceva, am încurcat toate echipele”.

La fotbal, în repriza a doua au fost mult mai buni decât noi. Ceea ce s-a întâmplat după meci e dezamăgitor. E final de play-off, au fost meciuri tensionate. Ei au un obiectiv major, iar lumea ne consideră foarte slabi pe noi. Cred că a deranjat victoria noastră de azi. Sunt îngrijorat
Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia

Scandal după U Cluj - Unirea Slobozia

+12 Foto
FOTO: Captură @Știri de Cluj

Viorel Flueran a fost înconjurat de mai mulți fotbaliști ai lui U Cluj, imediat după marea surpriză a play-off-ului ligii secunde. 

Discuțiile purtate la centrul terenului au fost întrerupte brusc de un conflict izbucnit în zona vestiarelor. Toți fotbaliștii, din ambele tabere, au sprintat spre acea zonă și a urmat o încăierare generală, surprinsă parțial de camerele jurnaliștilor. 

Forțele de ordine prezente la stadion au fost nevoite să intervină de urgență pentru a liniști lucrurile. În conflict au fost implicați și oficiali ai celor două formații. 

Un fotograf vizibil șifonat din conflict este surprins îndreptându-se către fotbaliștii gazdelor. Balgiu, mijlocașul lui U Cluj, încearcă să îl îndepărteze: „Pleacă de aici!”. Potrivit lui Ely Fernandes, citat de Știri de Cluj, au fost împărțiți și pumni în zona vestiarelor.

U Cluj, pas greșit în lupta pentru promovarea în Liga 1

Nervii gazdelor au fost provocați de pasul greșit făcut în lupta pentru promovare. Clujenii au ratat șansa să urce pe poziția secundă, peste Hermannstadt, și au nevoie de un final perfect de sezon pentru a-și îndeplini obiectivul.

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.