Campionate

Ce făcea Bale în timp ce colegii lui sărbătoreau titlul » Gestul care i-a scandalizat pe spanioli + explicația galezului

+17 Foto
Gareth Bale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 April 2022

Real Madrid a câștigat cel de-al 35-lea titlu în Spania după victoria cu Espanyol, scor 4-0. Gareth Bale (32 de ani) a fost protagonistul unui gest care i-a înfuriat pe spanioli la meciul de pe „Bernabeu”.

După ce a făcut antrenamentul de dinaintea meciului, Bale a acuzat dureri la spate și nu a fost convocat în lotul lui Real Madrid la meciul de titlu. Internaționalul galez, care va părăsi Madridul în vară, a atras furia spaniolilor după ce a decis să nu se prezinte nici măcar în tribunele de pe „Santiago Bernabeu”.

Fotbalistul pe care Real a plătit peste 100 milioane de euro în 2013 a fost singurul jucător din lotul Realului care a lipsit de la ceremonia de decernare a trofeului. El a rămas acasă. Restul au fost prezenți lângă căpitanul Marcelo, când brazilianul a ridicat trofeul deasupra capului.

„Toți jucătorii se pozează cu trofeul, mai puțin Bale. Nici urmă de Bale în stadion. Un gest urât într-o zi de sărbătoare pentru întreg lotul și pentru fani”, au notat cei de la Marca.

Bale a ținut totuși să transmită un mesaj prin care își felicită coechipierii pentru titlul câștigat.

„Dezamăgit că nu am putut lua parte la celebrarea din seara aceasta din cauza unor spasme lombare, dar sunt mândru de echipă pentru câștigarea titlu. Bucurați-vă, băieți!”, a transmis Bale.

Gareth Bale va pleca de la Real Madrid

Gestul lui Bale nu este unul întâmplător. Intrat în conflict cu fanii madrileni, galezul a fost huiduit copios la singurul meci din acest sezon pe care l-a jucat pe „Bernabeu”, victoria cu Getafe, scor 2-0. 

Bale își termină contractul cu Real la vară și despărțirea este iminentă, urmând a pleca de la „Santiago Bernabeu” după 9 ani.

7meciuri are Bale în acest sezon pentru Real Madrid în toate competițiile

VIDEO Real Madrid e campioana Spaniei

Citește alte știri din fotbalul internațional. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.