Liga 1

Basarab Panduru nu-i iartă pe jucătorii Craiovei după meciul cu Voluntari: „Nu au jucat deloc!”

Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 April 2022

CS Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la FC Voluntari, în etapa #7 din play-off-ul Ligii 1. La finalul partidei, Basarab Panduru a criticat jocul elevilor lui Laurențiu Reghecampf.

Fostul membru al staffului oltenilor a analizat jocul Craiovei și s-a arătat dezamăgit de prestația fotbaliștilor, în ciuda faptului că Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0.

Basarab Panduru: „Craiova nu a jucat deloc”

„Un meci slab din minutul 7. Au trăit periculos, nu au jucat deloc. Cei de la Voluntari au încercat, dar n-au ajuns la poartă. Important pentru Craiova că a câştigat. 

Când joci slab şi câştigi e bine, pentru că s-ar putea să te urecheze cineva că nu e bine (n.r. referindu-se la faptul c[ succesul acoperă din criticile meritate pentru jocul slab). Şi cu Sepsi a fost la fel. E importantă victoria”, a declarat Basarab Panduru potrivit Orange Sport.

Avem jucători care pot face diferența, care sunt foarte buni în fața porții. Astăzi nu am avut inspirația necesară să mai marcăm, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Am suferit pe final, mai ales în ultimele 10-15 minute, la mingile degajate de ei. Nu se va mai întâmpla la următorul meci acest lucru și vom avea o altă reacție.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Clasamentul după CSU Craiova - Voluntari 1-0

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.