Campionate

Liverpool, aproape să semneze cel mai profitabil contract din istorie

Liverpool/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 May 2022

Liverpool negociază prelungirea contractului cu sponsorul principal al clubului, Standard Chartered, o companie de servicii bancare, în urma căruia „cormoranii” ar urma să încaseze 95 de milioane de euro pe an.

Actuala înțelegere dintre cele două părți, care se ridică la suma de 47 de milioane de euro, expiră în 2023. Pentru a semna un nou contract, Liverpool a cerut dublarea sumei din actualul contract, ceea ce ar reprezenta cea mai mare sumă primită de un club de la un sponsor în istoria fotbalului, anunță Daily Mail.

Liverpool negociază prelungirea cu Standard Chartered

Potrivit sursei menționate, sunt șanse mari ca Liverpool și Standard Chartered să continue colaborarea. Cele două entități au semnat actualul contract în 2018, înainte ca echipa antrenată de Klopp să câștige Champions League (2019) și Premier League (2020), iar succesul pe plan sportiv al clubului ar fi motivul pentru care Liverpool cere dublarea sumei primite de la compania internațională.

De asemenea, în urma analizei unor experți în marketing, a reieșit că Liverpool este echipa cu cele mai multe tricouri vândute în fotbal, în ultimii doi ani.

Klopp a semnat prelungirea cu Liverpool

Jurgen Klopp (54 de ani), tehnicianul celor de la Liverpool, a semnat prelungirea contractului cu gruparea de pe Anfield, după ce actuala înțelegere îi va expira în anul 2024.

„Sunt atât de multe cuvinte pe care le-aș putea folosi pentru a descrie ce simt. Sunt încântat, binecuvântat, privilegiat și entuziasmat”, a fost prima reacție a lui Klopp, după prelungirea contractului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.