Liga 2

Atmosferă incendiară la Petrolul - CSA Steaua! Ultrașii rivalelor au „colorat” stadionul

+14 Foto
Atmosfera de la Petrolul - CSA Steaua / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 01 mai 2022

Petrolul Ploiești - CSA Steaua, derby-ul din play-off-ul ligii secunde, s-a jucat pe un stadion aproape plin. La fel ca-n meciul tur, ultrașii celor două rivale au abuzat de materialele pirotehnice introduse pe stadion, multe dintre ele ajungând pe gazon. 

Derby-urile din liga secundă par să genereze mai mult interes decât multe dintre duelurile din prima ligă. Dacă la începutul săptămânii U Cluj și Petrolul s-au înfruntat în fața a 14.000 de spectatori, „lupii galbeni” au jucat din nou într-o atmosferă de meci mare

Acasă, pe „Ilie Oană”, ploieștenii au venit în număr mare la stadion pentru meciul cu rivala de la București. Cu excepția zonelor tampon solicitate de Jandarmerie, care au rămas neocupate, arena s-a umplut până la refuz.

Ultrașii s-au dezlănțuit în Petrolul - Steaua! A plouat cu materiale pirotehnice

Iar ultrașii din Peluza Sud a „militarilor” nu s-au lăsat mai prejos. Au venit în număr mare la Ploiești, aproximativ 1.100 de ultrași fiind prezenți la meci. Aceștia i-au luat peste picior pe „găzari” printr-o coregrafie ironică.

Răspunsul a venit de la peluza cealaltă, galeriile duelându-se din nou în mesaje care mai de care mai inovatoare.

+14 Foto
Atmosfera de la Petrolul - Steaua / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Ambele galerii au fentat vigilența forțelor de ordine și au intrat în stadion cu zeci de materiale pirotehnice . La jumătatea primei reprize, partida chiar a fost întreruptă din cauza petardelor și fumigenelor aruncate dinspre peluza „găzarilor”. În startul meciului, ultrașii Stelei au fost cei care au „colorat” peisajul, numeroase obiecte zburând dinspre sectorul acestora spre gazon.

Meci întrerupt și în repriza secundă: rolele de hârtie și torțele au completat o atmosferă old-school

Scenele s-au repetat în repriza secundă. Dacă ultrașii ploieșteni au aruncate cu role de hârtie spre teren, partida fiind din nou întreruptă, galeria echipei Armatei a mai scos din arsenal alte torțe, pe care suporterii le-au aprins în minutul 50, când brigada „Outlaws”, una dintre cele mai respectate de la „Sud”, a pregătit un moment special.

+14 Foto
Atmosfera de la Petrolul - Steaua / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

VIDEO Reporterii GSP au surprins atmosfera de la Petrolul - CSA Steaua

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.