Stranieri

Cicâldău și Moruțan au zilele numărate la Galatasaray! Unde ar putea ajunge + singura șansă de a continua la Istanbul

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2022

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (23) au făcut un sezon modest în tricoul celor de la Galatasaray, iar turcii ar fi deciși să scape de cei doi mijlocași români în această vară.

Internaționalii români nu au reușit să se adapteze la fotbalul din Turcia și au dezamăgit conducerea clubului, care este pregătită să se despartă de fotbaliștii care au costat peste 10 miliaone de euro.

Cicâldău și Moruțan, OUT de la Galatasaray

Potrivit Fotomac, cei doi ar urma să fie vânduți sau împrumutați în vară. Posibila destinație pentru Olimpiu Moruțan este Rangers, echipă la care ar deveni coleg cu Ianis Hagi. Alexandru Cicâldău ar urma să meargă la Sampdoria, echipă care a oferit deja 10 milioane de euro pentru transfer.

Cei doi internaționali au o singură șansă să rămână la gruparea „Cim-Bom-Bom”, să-l impresioneze pe viitorul antrenor. Domenec Torrent urmează să fie demis, iar înlocuitorul lui va decide soarta românilor.

Cicâldău și Moruțan, criticați constant în Turcia

Românii sunt printre cei mai criticați jucători din lotul lui Galatasaray în acest sezon groaznic pentru echipa turcă. Levent Tüzemen, un jurnalist turc, a avut un mesaj tăios împotriva celor doi la postul de televiziune A Spor: „Ar trebui să le fie rușine celor care au dat 10 milioane de euro pentru a-i aduce aici pe cei doi români”.

„Nici nu-ți dai seama când joacă și când nu joacă. N-ar trebui să fie atât de ușor să porți tricoul lui Galatasaray. Acesta este cuvântul meu adresat celor care au plătit 6,5 milioane de euro pentru jucătorul român”, a fosr reacția altul jurnalist turc la adresa lui Cicâldău.

VIDEO Giovanni Becali, despre Moruțan: „E un blocaj, nu știe engleză!”

>

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.