Stranieri

Chiricheș, criticat și de presa din Italia după meciul cu Napoli: „A fost dezastruos”

Vlad Chiricheș // Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2022

Continuă seria evoluțiilor slabe ale lui Vlad Chiricheș (32 de ani) la Sassuolo. Titular sâmbătă în meciul de la Napoli (1-6), fundașul român a făcut o primă repriză cu multe greșeli, el fiind vinovat la cel puțin la două din cele patru goluri primite până la pauză. 

Antrenorul Alessio Dionisi nu l-a mai păstrat pe teren pentru partea secundă și l-a schimbat cu Ayhan. Presa peninsulară l-a criticat dur și i-a acordat nota 4, la fel ca lui Raspadori și lui Scamacca: „A început cu un assist pentru bara lui Osimhen, pe care l-a pierdut apoi ușor și la gol. A fost dezastruos”. 

Chiricheș, criticat de suporteri pe Twitter

Pe Twitter, microbiștii l-au taxat pe Chiricheș, amintind de trecutul acestuia la Napoli (2015-2019). „Chiricheș azi”, au glumit mai mulți internauți, postând imagini cu fundașul român în tricoul lui Napoli.

„Apărarea lui Sassuolo (Chiriches, în special) este tragică de ceva vreme încoace, dar această apariție de azi... aproape că arată ca o echipă din Serie C”, a mai remarcat un fan pe Twitter.

Sassuolo este pe locul 10 în campionatul Italiei, cu 46 de puncte, în timp ce Napoli este a 3-a, cu 70 de puncte.

Răzvan Marin, înlocuit și el după 45 de minute

Tot după 45 de minute a fost scos Răzvan Marin la Cagliari (1-2 acasă cu Verona). Dar italienii îl acuză pe Mazzarri pentru mutare: „Mai puține curse și o lovitură liberă executată periculos. Nu merita schimbarea. Nota 5.5”.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.