Liga 1

Greșeală flagrantă la gol în FCU Craiova - UTA! Ce a făcut arbitrul în loc să dea ROȘU pentru un fault brutal + Penalty cerut la ultima fază

+6 Foto
FCU Craiova a deschis scorul în minutul 50 al meciului cu UTA, de pe teren propriu, în urma unei lovituri libere dictate eronat de arbitrul Sorin Costreie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2022

FCU Craiova a deschis scorul în minutul 50 al meciului cu UTA, de pe teren propriu, în urma unei lovituri libere dictate eronat de arbitrul Sorin Costreie. 

În minutul 47, Juan Bauza (25 de ani) a fost lansat în flancul stâng al atacului oltean. Dragoș Balauru (32 de ani), portarul celor de la UTA, a ieșit în întâmpinare la marginea careului de 16 metri, a căpătat prim-planul, apoi a fost călcat evident de extrema Craiovei, talpa dreaptă pe glezna dreptă a lui Balauru. 

Greșeală de arbitraj în FCU Craiova - UTA

„Centralul” Sorin Costreie nu i-a acordat cartonaș roșu lui Bauza. În schimb, a luat o decizie de neînțeles: „galben” pentru portar și lovitură liberă pentru Craiova! Nici asistentul Vladimir Urzică nu l-a corectat pe arbitru!

Protestele oaspeților au fost vehemente. Antrenorul Ionuț Badea și oamenii din staff au urmărit reluarea pe un telefon, apoi au țâșnit în direcția celui de-al patrulea oficial, pentru a-i arăta. Fără succes în schimbarea deciziei! Craiova a deschis scorul prin Kovacic din lovitura liberă acordată eronat!

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

UTA putea juca fără portar!

În ciuda faultului brutal pe care l-a suferit, Balauru a putut continua partida. El fusese trimis în poartă în minutul 4, când titularul Florin Iacob a fost lovit de Andrea Compagno. Italianul a atins mingea, apoi, din contră, a lovit și tibia portarului arădean.

Cât tupei pot să ai, tu, Bauza, să ceri cartonaș pentru portar, după ce tu l-ai lovit?
- Helmuth Duckadam

Dacă Balauru nu ar fi putut continua partida, UTA ar fi fost nevoită să joace o repriză întreagă cu un jucător de câmp în poartă!

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

UTA a cerut penalty la ultima fază

La ultima acțiune a meciului, nigerianul Philip Otele și-a depășit un adversar, a pătruns în careu, unde a fost împiedicat de o alunecare a lui Kovacic. Fundașul central al lui FCU Craiova nu atinge mingea, dar șterge piciorul adversarului. 

Nici de această dată „centralul” Costreie nu a intervenit, în ciuda protestelor virulente de pe banca arădenilor.

Captură: TV @ Digi Sport 1

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.