Liga 1

Gigi Becali, varianta ZEN: „Zilnic stau jumătate de oră și mă uit la oi cum pasc. E mai mare bucurie decât atunci când câștig un milion de euro”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 May 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit care este marea lui pasiune: păscutul oilor.

Omul de afaceri spune că în fiecare zi merge cu oile la păscut și susține că acest obicei îi provoacă o bucurie mai mare decât atunci când câștigă bani mulți.

Gigi Becali, varianta ZEN: „Stau zilnic 30 de minute și mă uit la oi cum pasc”

„Zilnic stau jumătate de oră și mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. 

Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie când văd cum pasc oile jumătate de oră decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucurie când pasc oile.  Când mă uit la oi mă gândesc la Hristos, mă uit la pomii mei, mă gândesc la Hristos și-i dau slavă.

La mine e mai mult rugăciune de mulțumire. Ce să mai cer? Ce mai am nevoie? Nici sănătate, că sănătatea nu mă mai interesează, că dacă vrea s-o dea s-o dea. Dacă primesc boală, eu ce trebuie să fac? Nu am fost niciodată bolnav, dar dacă primesc boală, eu zic «Mulțumesc».

Mă durea o măsea și nu am vrut antibiotic. Și nevastă-mea zicea «Pune, mă, antibiotic!» Şi mă durea, bubuia. Dar dacă Dumnezeu așa a vrut să-mi dea durerea… 

Am momente când vreau să duc durerea. De ce să nu duc durerea? Dacă Dumnezeu mi-o dă, lasă s-o duc. Dumnezeu nu dă boala aiurea așa, o dă pentru un scop”, a spus Gigi Becali la România TV

VIDEO Totul despre FCSB – FC Argeș

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.