Liga 2

Oprița este dezamăgit de numărul de spectatori din Ghencea: „Ne așteptam la măcar 7 mii la fiecare meci. În afară de galerie...”

Peluza Stelei la meciul cu Concordia Chiajna // foto: Facebook @ AS47

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 May 2022

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, se aștepta la un public mai numeros la meciurile de pe teren propriu ale echipei sale.

La primul sezon de la promovarea în Liga 2, CSA Steaua a ajuns în play-off și luptă pentru clasarea pe unul dintre primele 4 locuri. Până acum, „militarii” au jucat 3 meciuri pe arena din Ghencea în play-off, 2-1 cu Petrolul, 1-4 cu Hermannstadt și 3-0 cu Chiajna, partide la care Oprița aștepta un sprijin mai consistent din partea fanilor.

Oprița admite că nu se aștepta ca stadionul să fie plin, având în vedere capacitatea arenei (31.254 locuri) și nivelul ligii secunde, dar spera ca mai mulți fani vor susține echipa. Peluza Sud, nucleul dur al ultrașilor steliști, a fost la toate meciurile.

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua: „Așteptam să vină mai mulți oameni la meciuri”

„Așteptam să vină mai mulți oameni. În afară de galerie, care a mers și în deplasări, care a fost numeroasă și a mers peste tot, e adevărat că nu am avut așa... 

Ne-am fi dorit să vină cum au fost ieri la Petrolul, măcar jumătate din stadion. Să ținem cont că stadionul nostru e destul de mare și suntem în Liga 2, e destul de greu să-l umplem, dar la 7-8-10 mii ne-am fi așteptat să avem la fiecare meci, sau cel puțin la meciurile mai importante din play-off.

Poate noi, echipa, trebuie să-i facem să vină la stadion, să avem rezultate mai bune, jocuri mai spectaculoase. Mă gândesc și la asta”, a declarat Oprița la Pro Arena.

Daniel Oprița: „Așteptăm să se schimbe legea sportului”

CSA Steaua ocupă locul 4 în play-off-ul ligii secunde, cu 46 de puncte, 8 sub U Cluj și 6 peste Concordia Chiajna. Deși locul 4 ar asigura în mod normal participarea la un duel de baraj pentru promovarea în Liga 1, steliștii nu au dreptul de a urca în primul eșalon întrucât fac parte dintr-un club departamental, finanțat din bugetul de stat.

Oprița speră ca promovarea să fie posibilă începând din sezonul următor: „Așteptăm să se schimbe legea sportului, cam asta știu de la cei care conduc. Probabil că cei din conducere au discutat lucrurile astea și au semnale bune”.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.