Tenis

Novak Djokovic a dezvăluit că fiul său are un nou jucător preferat: „Nadal nu mai este favoritul lui”

Novak Djokovic, Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2022

Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) s-a antrenat cu noua senzație din tenisul masculin, ibericul Carlos Alcaraz (18 ani, 9 ATP) înainte de Mastersul de la Madrid.

Liderul ATP a câștigat meciul de antrenament cu Alcaraz și a explicat că a fost o plăcere să se pregătească alături de el, mai ales că fiul său este un mare fan al tânărului spaniol.

Carlos Alcaraz, noul jucător preferat al lui Stefan Djokovic, fiul lui Novak

După antrenamentul cu Alcaraz, liderul ATP a recunoscut că fiul său Stefan, în vârstă de 7 ani, are un nou tenismen preferat. 

„În ultimele luni, fiul meu și-a schimbat jucătorul preferat. Nadal nu mai este favoritul său, acum este Alcaraz”, a explicat Djokovic.

În februarie, sârbul a mărturisit că fiul său este un mare fan al lui Rafael Nadal. Mai mult decât atât, Stefan l-a susținut din plin pe spaniol în finala de la Australian Open cu Medvedev.

„Nu a fost deloc ușor pentru mine să urmăresc acea finală. Am fost neutru. Nu am dorit să susțin pe nimeni pentru că mi-am dorit cu ardoare să fiu eu în acea finală. 

Totuși, familia mea s-a implicat. Soția mea l-a încurajat pe Medvedev, iar Stefan, fiul meu, pe Rafa. Sărea după fiecare punct câștigat de el, strângea pumnul așa cum face el pe teren”, a declarat Djokovic în februarie.

Citește și alte știri despre tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.