Liga 1

Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul!”

+15 Foto
Și-a distrus fotbaliștii după eșecul cu FCSB: „Avem 3 atacanți și 3 goluri în tot play-off-ul! Mă gândeam că au contracte de profesioniști”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2022

FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele piteștenilor, și-a criticat dur fotbaliștii, în direct la GSP Live. 

FC Argeș a înscris doar 3 goluri în cele 7 partide disputate în play-off. Jean Vlădoiu critică lipsa de eficiență a fotbaliștilor ofensivi.

VIDEO Jean Vlădoiu, după FCSB - FC Argeș 4-0

>

„Mă gândesc că toți au contracte de profesioniști. Până în ultima zi ar trebui să dea dovadă de profesionalism, să dea tot ce eu mai bun. Din păcate, nu mai avem acea dorință, acea răutate, nu mai avem realizările de până acum. 

Am încasat 11 goluri și nu am marcat niciunul în ultimele meciuri. Azi, la 2-0, Said dă direct în portar, nici măcar nu încearcă să dea mingea pe lângă el, poate scotea al doilea cartonaș galben.

Aici am suferit foarte tare. Cu 3 atacanți, avem 3 goluri marcate în tot play-off-ul. Nu e vorba de unul, ci de 3 atacanți. Unii au jucat la cel mai înalt nivel... Cum credeți că mă simt eu, ca fost atacant, când văd asta? Eu marcam într-un derby trei goluri, ei într-un sezon! Nu e nici vina lui Andrei (n.r. Prepeliță). Ce să îi reproșez? El i-a încercat pe toți”, a spus Jean Vlădoiu, la GSP Live. 

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.