Liga 1

Basarab Panduru, elogii pentru un jucător de la FCSB: „Tot ce face este bun!”

+15 Foto
Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2022

FCSB s-a impus clar în fața celor de la FC Argeș, scor 4-0, și continuă lupta la titlu în Liga 1. La finalul meciului, Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Darius Olaru (24 de ani)

Autor a două goluri în partida cu piteștenii, Olaru este văzut drept unul dintre cei mai buni jucători din campionat de către Basarab Panduru.

Panduru: „Tot ce face Olaru este bun”

„Au fost câteva lucruri bune la meci. Olaru... nu numai golurile, dar toată disponibilitatea lui la efort, mişcarea în teren, tot ce face este bun. Mi se pare că FCSB nu găseşte al doilea inter. E diferenţă între Olaru şi ceilalți. Ai Oaidă, Edjouma, dar nu sunt Olaru. 

Olaru are multe plusuri faţă de ceilalţi. La Olaru nu e meci în care să nu spui că a făcut ceva. E unul dintre cei mai în formă fotbalişti din campionat”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Ne doream să câștigăm, am marcat repede și ne-am făcut iar meciul ușor. Jucăm un fotbal frumos, plăcut, ofensiv, nu luăm nici goluri. Încercăm să marcăm cât putem de mult, iar acesta e atuul nostru. 

Știu că etapa viitoare vom avea un meci greu, la Craiova, mergem cu gândul la victorie, să obținem cele 3 puncte. Dacă nu vom câștiga titlul anul ăsta, sezonul următor 100% va fi al nostru!

- Darius Olaru, jucător FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.