Liga 1

Florin Tănase, deranjat de ministrul Apărării: „Mă duc să-i arăt pașaportul” + „CFR să nu mai țipe, după ce s-a întâmplat cu Farul”

+15 Foto
FCSB - FC Argeș 4-0 | Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a vorbit la final și despre reacția lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2022

FCSB - FC Argeș 4-0 | Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a vorbit la final și despre reacția lui Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, în legătură cu varianta ca FCSB să joace în Ghencea un posibil meci cu titlul pe masă contra celor de la CFR Cluj.

  • CONTEXT: „Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo?”, a spus de curând Tănase. 
  • Afirmația lui Tănase i-a fost adusă la cunoștință lui Dîncu, iar acesta a replicat: „Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion, nu căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Poporul român revendică acest stadion”.

Florin Tănase, răspuns pentru Dîncu: „Îi arăt pașaportul”

Nu pot decât să-i arăt pașaportul, scrie român. Normal că te deranjează astfel de reacții, l-am văzut foarte tăios la adresa noastră și nu înțeleg de ce. În România se poate întâmpla orice, nu vedeți?”, a spus Tănase la Prima Sport 1.

Declarația lui Dîncu a fost una confuză. Omul politic a pretins, practic, că Florin Tănase nu e parte din poporul român pentru a avea pretenții în legătură cu stadionul din Ghencea! Arena a fost construită din bani publici, colectați de la toți cetățenii români plătitori de taxe și impozite.

Florin Tănase, mijlocaș FCSB: „Giuleștiul e prea mic pentru fanii Stelei”

Florin Tănase așteaptă rezultatul de etapa viitoare, cu CSU Craiova, pentru a vorbi în amănunt despre stadionul care va găzdui FCSB - CFR Cluj (runda #10 din play-off).

„Buzăul nu e bătut în cuie, nu știm sigur că vom juca acolo, rămâne să vedem ce facem la Craiova, iar apoi vom discuta. Dacă nu vom câștiga, ce sens mai are această discuție? E foarte important meciul de la Craiova. Jucăm în deplasare, ei sunt într-o formă bună, câștigă meci de meci. 

Stadionul din Giulești e prea mic pentru suporterii Stelei, există varianta Ghencea, care e liber, rămâne doar să ne accepte acolo”, încheiat Tănase.

Cei de la CFR să nu mai țipe de arbitraj, m-am uitat și eu la meci. Dacă Farul primește penalty la început, nu știu dacă mai câștigă
Florin Tănase, căpitan FCSB

Cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 4-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.